ANTALYA İL MEM ARGE

2020 YILSONU TÜBİTAK ORTAOKUL ve LİSE YARIŞMALARI ÖDÜL TÖRENİ

2020 YILSONU TÜBİTAK ORTAOKUL ve LİSE YARIŞMALARI ÖDÜL TÖRENİ

2020 yılı TÜBİTAK ortaokul (2204-B) ve lise (2204-A) öğrencileri araştırma projeleri yarışmalarında ilimizde başarı elde eden okul, öğrenci ve danışman öğretmenlerimize yönelik olarak 22 Ocak 2021 Cuma günü saat 15:00' da, Müdürlüğümüz koordinesinde ödül töreni icra edilmiştir. 

Falez MTAL Uygulama Oteli Perge Salonunda İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin ER, Müdür Yardımcılarımız Sayın Mehmet KARAKAŞ ve Sayın Mehmet GÜRCAN, İl TÜBİTAK Koordinatörü Veli KILIÇ ve Türkiye finallerinde derece alan (4) okul müdürü, (7) öğretmen ve (16) öğrencimiz salgın tedbirleri alınmış bir şekilde törene katılmıştır.   

Bölge elemelerine katılmaya hak kazanan ve derece alan okul, öğrenci ve danışman öğretmenlerimiz ise eş zamanlı olarak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin sorumluluğu ve planlamasında, bulundukları İlçe Müdürlüklerinde, ZOOM platformunda canlı yayınla törene katılım sağlamışlardır. 

Törene, başarı elde eden (9) İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü eksiksiz olarak hazır bir şekilde ZOOM platformu üzerinden çevrim içi katılım sağlamıştır. Katılım sağlayan ilçeler; Alanya, Döşemealtı, Finike, Gündoğmuş, Kepez, Konyaaltı, Kumluca, Muratpaşa ve Serik'tir. 

Türkiye finallerinde derece alan okullarımızın müdürlerine, danışmanlarına ve proje sahibi öğrencilerine, belgeleri ve hediyeleri, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin ER tarafından, Falez MTAL Perge Salonunda takdim edilmiştir. 

Bölge elemelerine katılmaya hak kazanan ve derece alan okul, danışman öğretmen ve öğrencilerimize ise, daha önceden Müdürlüğümüzce hazırlanıp gönderilen katılım ve başarı belgeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde ZOOM platformunda canlı yayında takdim edilmiş, Müdürlüğümüzce Falez MTAL Uygulama Oteli Perge Salonunda kurulan platformdan takip edilmiştir. Müdürlüğümüzce, bölge elemelerine katılmaya hak kazanan ve derece alan okul, danışman öğretmen ve öğrencilerimize toplam 339 adet katılım ve başarı belgesi hazırlanmış ve ilçelere törenden önce gönderilmiştir. 

Ödül töreni; teşekkür, iyi dilek ve temennilerin ardından sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde tamamlanmıştır. Türkiye finallerinde derece alan okullarımız ile tören sonunda Uygulama Oteli önünde toplu fotoğraf çekilmiş ve katılımcılar uğurlanmıştır.

0 - 0 (242) 238 60 00 0 (242) 238 38 17 Dahili 131 / 163/193

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.